En av de mange lykkelige flydrømmene. Jeg husker særlig en av dem, jeg befant meg på en kjempestor stadion, men det var som om jeg løp på taket, det lignet en halvmåne, en jordsskorpe, en boble utenfor verden, og der løp jeg. Alene der, bortover mens jeg flakset med vingene. Jo mer bakken bulket seg, jo nærmere kom jeg avsatsen, og det som om jeg visste det, at jeg skulle kaste meg ut i det for første og siste gang, men jeg var ikke redd, jeg forberedte meg ved å lukke øynene og kjenne på vinden, tenkte på at det sikkert var annerledes der oppe, fritt, ekte. Da jeg nærmet meg skjønte jeg at det ikke fantes en definert kant, den bare bulket seg mer og mer mot avgrunnen, det var opp til meg selv å velge å ta sats, og da kastet jeg meg fremover, la meg på magen i luften mens jeg strakk armene rett ut til siden som en ørn. Sikker på å falle tungt mot hard bakke fikk vingene feste i luften, og da jeg flakset, et forsiktig baksende tak, fikk jeg følge med vinden, som om den hadde spart et siste kast til meg, og slik tok jeg så til å forflytte meg gradvis i takt med vinden, for siden å oppdage mer og mer kontroll, det er som å svømme og du lærer det fort når du først får en forståelse av luften, kreftene, og såklart får jeg lyst å synge om havet og hvor stort det er, om himmelen og om å øve seg på landinger.

Advertisements

5 thoughts on “

  1. La ikke spesielt merke til det. Men man finner alltid noe som kunne vært ordlagt annerledes når man leser teksten mange ganger. Det kan være en forbannelse, kan fort bli mer flinkt enn sjelfullt. Det hadde vært kult å se hvordan det blir hvis du redigerer det, men ikke fordi det er noe galt med teksten! Skriver dere på skolen?

    1. Jeg er ærlig talt ikke noe glad i å redigere, men kanskje jeg skulle prøve det. Blir lite skriving på skolen. Men nylig lagde jeg en installasjon under et videokurs der jeg brukte tekster, jeg kombinerte video, maleri og tekst. Tenkte jeg burde dokumentere det her og skanne tekstene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s